Sanne Doms

Directeur

sanne.doms@europahuis.be

2022 start met een nieuwe wind. Sanne is vanaf dan directeur van het Europahuis. Ze is niet nieuw in de organisatie. Ze volgde reeds enkele jaren het Europahuis als vrijwilliger in de algemene vergadering en het bestuur. Samen met het enthousiaste team en de boeiende partners van het Europahuis, wil ze de participatie aan en informatie over de Europese Unie bereikbaar maken voor iedereen.

Inez Falleyn

Administratief verantwoordelijke

inez.falleyn@europahuis.be

Creatieve duizendpoot Inez maakt sinds oktober 2020 deel uit van het team. Ze neemt er het administratieve reilen en zeilen van de organisatie op zich. Inez is vertaalster van opleiding en heeft meer dan 20 jaar werkervaring op de teller. Niet alleen haar talenkennis maar ook haar administratieve ervaring komen goed van pas in deze Europese context. In haar ondersteunende rol helpt ze haar collega’s bij het beter en gerichter bereiken van alle doelgroepen van het Europahuis.

Rosalie De Waele

Educatief en projectmedewerker

rosalie.dewaele@europahuis.be

Rosalie is sinds 2017 aan de slag als educatief medewerker bij het Europahuis. Zowel haar master EU-studies als haar lerarenopleiding komen voor deze functie goed van pas. De Europese samenwerking op een interactieve en heldere manier uitleggen aan leerlingen en het geven van correcte informatie beschouwt ze als topprioriteit.

Thomas Vandenberghe

Thomas is sinds kort aan de slag bij Europahuis als educatief medewerker. Zijn opleiding en werkverleden als leraar zorgen ervoor dat hij ervaring heeft met onze doelgroepen om de complexe Europese materie vlot naar hen over te brengen.

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten