Sanne Doms

Directeur

sanne.doms@europahuis.be

2022 start met een nieuwe wind. Sanne is vanaf dan directeur van het Europahuis. Ze is niet nieuw in de organisatie. Ze volgde reeds enkele jaren het Europahuis als vrijwilliger in de algemene vergadering en het bestuur. Samen met het enthousiaste team en de boeiende partners van het Europahuis, wil ze de participatie aan en informatie over de Europese Unie bereikbaar maken voor iedereen.

Inez Falleyn

Administratief verantwoordelijke

inez.falleyn@europahuis.be

Creatieve duizendpoot Inez maakt sinds oktober 2020 deel uit van het team. Ze neemt er het administratieve reilen en zeilen van de organisatie op zich. Inez is vertaalster van opleiding en heeft meer dan 20 jaar werkervaring op de teller. Niet alleen haar talenkennis maar ook haar administratieve ervaring komen goed van pas in deze Europese context. In haar ondersteunende rol helpt ze haar collega’s bij het beter en gerichter bereiken van alle doelgroepen van het Europahuis.

Hannes Brouckaert

Educatief en projectmedewerker

hannes.brouckaert@europahuis.be

Hannes maakt deel uit van het team sinds het voorjaar van 2021.Hij streeft er naar om de betrokkenheid van het brede publiek bij het Europese beleid te verhogen. Dit is essentieel om een levenskrachtige en democratische toekomst van de EU te verzekeren. Zijn ervaringen in de socio-culturele sector, Master in de EU-studies en enthousiasme maken van hem de geknipte persoon voor deze opdracht.

Liesbeth De Gheest

Educatief en projectmedewerker

liesbeth.degheest@europahuis.be

Liesbeth maakt deel uit van het team sinds het voorjaar van 2020. Als educatief medewerker streeft ze ernaar om complexe Europese materie toegankelijk te maken voor alle leeftijden. Hiervoor put ze inspiratie uit haar opleidingen taal- en letterkunde en Europese studies.  

Rosalie De Waele

Educatief en projectmedewerker

rosalie.dewaele@europahuis.be

Rosalie is sinds 2017 aan de slag als educatief medewerker bij het Europahuis. Zowel haar master EU-studies als haar lerarenopleiding komen voor deze functie goed van pas. De Europese samenwerking op een interactieve en heldere manier uitleggen aan leerlingen en het geven van correcte informatie beschouwt ze als topprioriteit.

Tomas Uten

Educatief en projectmedewerker

tomas.uten@europahuis.be

Tomas is sinds 2018 aan de slag als educatief medewerker. Zijn master in de internationale betrekkingen en zijn lerarenopleiding vormen de ideale combinatie om de wondere wereld van de politiek te vertalen naar begrijpelijke materie. Tomas maakt er zijn missie van om het maatschappelijk en politieke debat te voeden en voeren. 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten