Erasmus+ naleesbuddies gezocht! 

Sta je op het punt om een Erasmus+ project in te dienen, en ben je nog op zoek naar iemand die met een frisse blik naar jouw project kan kijken? Schrijf je dan in voor ons buddy traject, dat telkens bestaat uit een opstartsessie en een terugkoppelmoment, en bepaal hieronder welke formule voor jou het beste past: 

Formule 1: leer kritisch kijken naar je project en zoek binnen je school of organisatie naar een kritische blik

Schrijf je in voor dit traject en krijg de tools aangereikt om op een kritische manier naar je eigen project te kijken. We reiken je een naleessjabloon aan dat helpt om de juiste vragen te stellen bij de verschillende projectonderdelen. Ga binnen je school of organisatie op zoek naar iemand die met een frisse blik naar jouw project kan kijken, bezorg hem of haar het sjabloon en laat je project onder de loep nemen. Tijdens het terugkoppelmoment krijg je de kans om jouw vragen of struikelblokken voor te leggen aan andere scholen of organisaties. 

Formule 2: laat je koppelen aan een naleesbuddy van een andere school of organisatie 

Je schreef een Erasmus+ project dat je graag eens laat nalezen? Je bent zelf ook bereid om feedback te geven op een Erasmus+ dossier van een andere school of organisatie? Duidt deze formule aan in het inschrijfformulier en wij koppelen je aan een andere enthousiaste school of organisatie. 

Tijdens het opstartmoment zetten we je op weg met tips over hoe je goede feedback geeft. Vervolgens bezorgen we je de contactgevens van je buddy én een feedbacksjabloon. Daarna is het aan jou! Je bezorgt jouw aanvraag aan je buddy: zorg er dus voor dat je project al voldoende uitgewerkt is. Je geeft natuurlijk ook zelf feedback over een andere aanvraag. Hiermee help je niet alleen je buddy verder, maar krijg je ook nieuwe inzichten over je eigen project. Win-win! Ten slotte koppelen we tijdens het debriefmoment even terug en is er ruimte voor vragen en opmerkingen. 

Schrijf je in 

Het buddytraject is bedoeld voor scholen die leerplichtonderwijs aanbieden (zowel basis- als secundair onderwijs) en scholen / organisaties uit het formeel volwassenenonderwijs. 

We organiseren twee trajecten naargelang het projecttype:

1) KA1-naleesbuddies

Je kan niet meer registreren voor deze sessie. Het naleessjabloon vind je hier

2) KA2-naleesbuddies 

  • Opstartmoment op do 10/03 (20u-21u)
  • Debriefmoment op do 17/03 (20u-21u) 
  • Schrijf je hier in! 
     

Tot binnenkort! 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten