De oproep 2022 voor Erasmus+ is er!

De Europese Commissie publiceerde vandaag de nieuwe Erasmus+ oproep en de bijhorende Erasmus+ programmagids 2022: 

  • In de Oproep vind je alle deadlines voor projectaanvragen duidelijk op een rijtje. De belangrijkste deadlines voor dit voorjaar zijn: 23 februari (deadline KA1 – individuele leermobiliteit) en 23 maart (deadline KA2 – kleinschalige partnerschappen en samenwerkingspartnerschappen).
  • In de Erasmus+-Programmagids (Engels - Nederlands) staan alle mogelijkheden die Erasmus+ 2022 je biedt op het vlak van internationalisering in je organisatie, over alle domeinen heen. Ontdek in deze lijst van ontvankelijke organisaties welke projectmogelijkheden er zijn voor jouw school of organisatie, en verken deze mogelijkheden in de programmagids. 

EPOS organiseert in december verschillende algemene en projectspecifieke infosessies waar de verschillende projectmogelijkheden worden toegelicht. De verschillende data ontdek je hier. 

Wij updaten momenteel onze website op basis van het nieuwe programma. Let dus op: de informatie en bijhorende handleidingen over Erasmus+ zijn dus niet (volledig) bruikaar op dit moment. 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten