Toch wel (een beetje) reden om te jubelen: je kan ons opnieuw boeken voor razend interessante Europalezingen, en dat vinden wij natuurlijk fantastisch!

Wij vinden het zeer belangrijk dat mensen met een veilig gevoel aan onze vormingen kunnen deelnemen en dat ze ook gezond weer naar huis kunnen. Het minimumaantal deelnemers ligt vast op 15 mensen, maar het maximumaantal hangt vast aan hoeveel mensen er in de ruimte kunnen en aan de richtlijnen van de overheid.

Wij bieden momenteel enkel lezingen en online simulaties aan. Onze workshops zijn iets moeilijker corona-proof te brengen. Daar staat tegenover dat we een heleboel van onze vormingen ook als webinar aanbieden, dus bekijk even ons vormingsaanbod voor volwassenen, en boek een Europa-expert voor een interactieve lezing!

Wil je met ons een real life vorming organiseren, houd dan rekening met de volgende zaken:

  • Bekijk altijd de meest actuele richtlijnen van de overheid 
  • Zorg ervoor dat er voldoende plaats in de ruimte is om de minimumafstand van één meter te respecteren
  • Zorg ervoor dat de ruimte goed verlucht wordt
  • Controleer goed of mensen hun mondmasker dragen, zowel tijdens, voor als na de activiteit
  • Benadruk dat toiletbezoek beperkt is en dat mensen bij voorkeur niet zomaar hun plaats mogen verlaten
  • Stuur net voor de activiteit nog een herinnering dat wie ziek is, of dat tot 7 dagen voordien geweest is, niet kan deelnemen.
  • De aanbeveling van de overheid is dat wie 65+ is of tot een andere risicogroep behoort zelf inschat of hij of zij kan deelnemen, er is hiervoor een leidraad beschikbaar

We hopen snel met jullie te kunnen samenwerken aan beter geïnformeerd en actiever burgerschap in de EU!  heart

 

  

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten