Nascholing 'Motivation pour les cours de français' op 29 en 30 september 2020

Ben je leerkracht Frans in het secundair onderwijs en wil je je leerlingen beter motiveren om de Franse taal te leren? Neem dan deel aan de nascholing ‘Motivation pour les cours de français’ op dinsdag 29 en woensdag 30 september 2020Deze nascholing voor Vlaamse en Duitse leerkrachten Frans gaat door in Oostende en wordt georganiseerd door Europahuis Ryckevelde in opdracht van het departement Onderwijs en Vorming. Deelname en overnachting zijn gratis. 

Deze tweedaagse biedt nieuwe manieren aan om Frans te onderwijzen: zo zullen er sessies plaatsvinden omtrent differentiatie en evaluatie, en zullen we technieken aanreiken om de luistervaardigheid en de mondelinge expressie bij je leerlingen te verbeteren. Via een korte sessie internationalisering en eTwinning kan je met de Duitse leerkrachten on- en offline projecten opzetten, indien gewenst.

Het programma met concreet uurrooster volgt nog, maar hou dus zeker beide dagen volledig vrij indien je wenst deel te nemen.

Inschrijven

Vul dit formulier in om deel te nemen aan de tweedaagse nascholing. 

Voor leerkrachten in de tweede of derde graad van het secundair onderwijs. Per school kan 1 leerkracht deelnemen, gezien het beperkte aantal plaatsen (max. 10). Schrijf je zo snel mogelijk in, aangezien we werken volgens het first come first served-principe. Om een zo groot mogelijk effect te hebben, vragen we je om de opgedane kennis na afloop te delen met je collega’s.  

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons toekomstig aanbod.

Campagne Brexit

Ontdek meer